Direct natuurlijke groene afscherming

Met de Kant & Klaar Haag hebt u binnen een dag een natuurlijke groene afscherming. U hebt direct privacy en u kunt meteen genieten van een oase van rust.
De haag bestaat uit een metalen raster dat geheel begroeid is met planten. De hagen zijn beschikbaar in verschillende afmetingen met diverse soorten beplanting: wintergroene Hedera (klimop), bladverliezende Carpinus (haagbeuk) en Fagus (beuk). De planten staan bij aanleg in potgrond in een biologisch afbreekbare bak die in de grond geheel verteerd.
Door de aanwezigheid van een nauwelijks zichtbaar staalraster belemmert de 'Kant & Klaar Haag' op vriendelijke wijze de doorgang voor kinderen en huisdieren en biedt zo extra veiligheid. De haag is ruimte-efficiënt zodat voldoende ruimte overblijft voor andere doeleinden.

Kant & Klaar ‘Lawaaistopper’
Een andere variant is de Kant & Klaar ‘Lawaaistopper’ (foto 1). Dit zijn schermen die goed te gebruiken zijn op plekken die geluidsoverlast geven, zoals een spoorlijn, een drukke weg of een schoolplein. De ‘Lawaaistopper’ absorbeert en reduceert het geluid sterk (circa 50%).

Hoek Hoveniers is leverancier van diverse Mobilane producten.
Geïnteresseerd? Wij geven u vrijblijvend advies!
Neem contact op Aanmelden voor de nieuwsbrief
Realisatie en onderhoud door Stenvers online, ontwerp door Julius Smit.