Onderhoud en renovatie speelplekken

Ook het onderhouden en renoveren van speelplekken in uw gemeente neemt Hoek Hoveniers voor haar rekening. Door de verandering van gebruikers is het vaak na jaren nodig om bestaande speelplekken te vernieuwen. Met onze ervaring en expertise stellen wij een compleet renovatieplan voor uw gemeente op.

Veiligheid
We kijken kritisch welk materiaal hergebruikt kan worden en welke speeltoestellen (deels) vervangen moeten worden. Ondergronden die niet meer hygiënisch, altijd modderig en bovendien niet meer veilig zijn om te spelen worden grondig aangepakt.
Kunstgras met valdempende ondergrond is een veilige en prettige basis om op te spelen. We houden rekening met de juiste vrije benodigde speelruimte en valafstand. Voor de veiligheid van de gebruikers is het nodig dat speelplekken met regelmaat worden onderhouden en gecontroleerd.

Tevreden gebruikers
Na een renovatie én met het juiste onderhoud kunnen speelplekken weer jaren meegaan.
Ons doel is om omwonenden en de jeugd weer frisse groene speelplekken te geven zodat naar hartelust -veilig- buiten gespeeld kan worden.

Wij brengen de speelplekken in kaart en stellen in overleg met u (en de bewoners) een renovatieplan op. Neem contact op voor meer informatie.
Neem contact op Aanmelden voor de nieuwsbrief
Realisatie en onderhoud door Stenvers online, ontwerp door Julius Smit.