Groen op hoogte

Hoek Hoveniers realiseert dak- en gevelbegroening, afhankelijk van de situatie, uw wensen en de technische randvoorwaarden. Denk aan een daktuin, al dan niet met een vijver of waterloop, bestrating of zelfs een park met bomen. Stelt u zich eens een complete kantoordaktuin voor waar u en uw medewerkers tijdens lunchtijd heerlijk kunnen vertoeven. Of dat natuurlijke uitzicht op een groen begroeid dak en die fantastisch groenbegroeide gevel. De mogelijkheden zijn ongekend.

Voordelen
De ruimte in onze woon- en werkomgeving wordt steeds schaarser. Het is van groot belang de beperkte ruimte die we hebben, zo efficiënt en duurzaam mogelijk te benutten.
Groene gevels (binnen en buiten) en groene daken hebben een grote esthetische waarde. Nog belangrijker is de positieve bijdrage die groene daken en gevels leveren aan het milieu en de leefomgeving voor mens én dier. Groen werkt isolerend in alle jaargetijden. Daktuinen hebben een vertragend effect voor regenwaterafvoer. Fijnstof wordt afgevangen. Groene binnengevels bevorderen een juiste luchtvochtigheid. Groen verbetert de akoestiek in elke ruimte. En denkt u eens aan het positieve effect dat groen heeft op de gezondheid voor de hele samenleving.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Dak & Gevelbegroening?
Neemt u contact met ons op voor vrijblijvende informatie of stuur een e-mail.
Neem contact op Aanmelden voor de nieuwsbrief
Realisatie en onderhoud door Stenvers online, ontwerp door Julius Smit.