Uw sportveld in topconditie!

Sportvelden worden intensief gebruikt. Onze vakmensen zorgen dat uw sportveld en -terrein perfect verzorgd wordt en uw leden dik tevreden blijven. Regulier maaiwerk, maar ook inzaaien, drainage of de groenvoorziening rondom het park zijn werkzaamheden die Hoek Hoveniers voor u uitvoert. Met onze jarenlange ervaring en het benodigde materieel hebben wij alles in huis om uw sportveld in topconditie te brengen en te houden.

Maatwerk in dagelijks en groot onderhoud
Hebt u hulp nodig bij het groot of dagelijks onderhoud van de sportvelden? Wilt u de kosten beter beheersen? Hoek Hoveniers is zeer ervaren in het onderhouden van grassportvelden. Met een team medewerkers die het vak verstaat en een uitgebreid machinepark zijn wij in staat ieder onderhoudsvraagstuk in te vullen. Wij vinden het belangrijk vooraf met elkaar uw doelstellingen te formuleren en deze om te vormen naar een maatwerkpakket voor het onderhoud. De nadruk ligt altijd op kwaliteitsverbetering in combinatie met beheersbare kosten. Voor zowel het dagelijks onderhoud als het groot onderhoud bent u bij ons aan het goede adres.

Renovatie sportvelden
Naast het onderhoud, renoveert Hoek Hoveniers ook uw veld of toplaag. Is uw veld verouderd of voldoet het niet meer aan de huidige wensen? Wij kunnen u adviseren of op basis van een extern rapport een kwalitatieve renovatie aanbieden. Het gewenste eindresultaat behalen binnen de gestelde tijdsdoelstellingen is voor ons een uitdaging.

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.
Neem contact op Aanmelden voor de nieuwsbrief
Realisatie en onderhoud door Stenvers online, ontwerp door Julius Smit.