Op tijd speelklaar!

Graveltennisbanen hebben flink wat te verduren in het speelseizoen. In het najaar en de winter is hét moment om de banen weer speelklaar te maken voor een nieuw seizoen. Hoek Hoveniers neemt de stand van zaken op en verzorgt een offerte-op-maat. Ons gespecialiseerde team zorgt ervoor dat de gravelbanen op tijd speelklaar zijn en uw leden weer naar volle tevreden kunnen tennissen!
Ook voor levering van de benodigde materialen en gereedschappen, kunt u bij ons terecht.

Renovatie van uw gravelbanen
Zijn uw gravelbanen aan vervanging toe? Hoek Hoveniers beoordeelt uw banen en adviseert. Op basis van onze bevindingen of een rapportage van de KNLTB maken wij een voorstel voor toplaagreconditionering en renovatie. Ook regelen wij de beregening, hekwerken, drainage, ontwatering, bestrating en het groen. Het geleverde eindproduct is gerealiseerd en gekeurd op basis van de eisen van de KNLTB en ISA-sport. Uw tennispark is speelklaar voor de toekomst!

Assistentie bij dagelijks onderhoud
Hoek Hoveniers inventariseert uw eisen en adviseert u over de diverse onderhoudsmaatregelen. Zoekt u een goede groundsman of wilt u uw onderhoudskosten beter beheersen? Ook voor het dagelijks onderhoud bieden wij maatwerkoplossing. Op de afgesproken momenten voert onze groundsmen het onderhoud voor u uit. Wanneer extra inzet benodigd is tijdens competitieweekenden of clubkampioenschappen, bieden wij de helpende hand.

Neem contact op voor meer informatie.
Neem contact op Aanmelden voor de nieuwsbrief
Realisatie en onderhoud door Stenvers online, ontwerp door Julius Smit.