Kant & Klaar Haag

Met de ‘Kant & Klaar Haag’ bereikt u binnen een dag het effect van een groene afscherming. De hagen worden veelal aangebracht in woonwijken om het groene karakter te vergroten. Daarnaast worden ze gebruikt voor de bekleding van geluidswallen of langs snelwegen. (Hoek Hoveniers verzorgt samen met Mobilane de levering van diverse soorten hagen en dak- en grondbeplanting.)

Vriendelijk en ruimte-efficiënt
De haag bestaat uit een metalen raster dat geheel begroeid is met planten. De hagen zijn te verkrijgen in verschillende afmetingen met diverse soorten beplanting: wintergroene Hedera (klimop), bladverliezende Carpinus (haagbeuk) en Fagus (beuk). De planten staan bij aanleg in potgrond in een biologisch afbreekbare bak die in de grond geheel wordt verteerd. De 'Kant & Klaar Haag' vergt weinig ruimte zodat plaats overblijft voor andere doeleinden. Door een nauwelijks zichtbaar staalraster belemmert de 'Kant & Klaar Haag' op vriendelijke wijze de doorgang en biedt het extra veiligheid.

De Mobilane Kant & Klaar Haag is een groene haag met vele toepassingsmogelijkheden. Zo is de haag uitermate geschikt als tuinafscheiding in woonwijken, maar kan bijvoorbeeld ook langs betonschuttingen en geluidswanden worden geplaatst.

Heeft u interesse in een direct groene afscheiding? Neemt u dan contact op.
Neem contact op Aanmelden voor de nieuwsbrief
Realisatie en onderhoud door Stenvers online, ontwerp door Julius Smit.