Een groene eerste indruk

Met een goed verzorgd terrein rond uw bedrijf of zorginstelling laat u een eerste indruk achter op klanten, leveranciers, bezoekers en omwonenden. Groen heeft een positief effect op de werk- en leefomgeving: zeker ook op uw medewerkers en de bewoners.

Gezond groen
Hoek Hoveniers zorgt voor een perfect verzorgde groene omgeving die past bij uw wensen en pand. Ook adviseren wij over mogelijkheden zoals het afvangen van fijnstof, een gezonde werk- & leefomgeving en het bevorderen van biodiversiteit. Onze vakmensen hebben ruime ervaring in het verzorgen van bedrijfsgroen en hebben oog voor de representatieve functie. Wij renoveren kantoortuinen en leggen oefentuinen aan. Ook een dakterras om heerlijk buiten de lunchpauze door te brengen, behoort tot de mogelijkheden.

Volledig verzorgd
De aanleg en het onderhoud en de complete planning nemen wij uit handen. Een vaste ploeg hoveniers houdt bij iedere ronde contact met de contactpersoon binnen uw organisatie. Zo blijven de communicatielijnen kort en kan er snel gehandeld worden.

Benieuwd naar de meerwaarde van groen voor uw bedrijf/instelling & mensen?
Neem direct contact op voor meer informatie.
Neem contact op Aanmelden voor de nieuwsbrief
Realisatie en onderhoud door Stenvers online, ontwerp door Julius Smit.