Persoonlijk advies en uniek ontwerp

Persoonlijk advies   
U vertelt uw ideeën, wensen en investeringsruimte. Wij geven u vakkundig advies en brengen de verwachte investering in beeld. Daadwerkelijk luisteren de klant, is de essentie.

Ontwerp & offerte-op-maat
Elke tuin is uniek. Wij maken voor u een ontwerpschets of juist een compleet plan met uitwerking van materialen en beplanting. Uw wensen, beleving en uw investeringsruimte staan centraal.
Uw investeringsruimte loopt als een rode draad door onze overzichtelijke offerte-op-maat. Zo komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan.

Bewuste keuze
Met elkaar kunnen we een bewuste keuze maken voor onze leefomgeving. Door te kiezen voor de juiste materialen is veel (milieu) winst te behalen. Kies voor producten uit uw eigen regio in plaats van materialen van ver. Denk aan het gebruik van FSC-hout, milieuvriendelijke grondstoffen, organische meststoffen en het hergebruiken van bestaande materialen, opvang van regenwater, een sedumdak op uw huis of schuur.
Vergroot op natuurlijke eenvoudige wijze de biodiversiteit in uw leefomgeving door het aanplanten van specifieke beplanting die een diversiteit aan vlinders en vogels aantrekt. Ook het toepassen van inheemse beplanting en die met EKO-keurmerk draagt bij aan een vitale omgeving.
En bij de aanleg denken wij al na over een eventuele demontage in de toekomst, zonder onnodig afval.

Vult u ons speciale inventarisatieformulier in om uw wensen in kaart te brengen.
Neem contact op Aanmelden voor de nieuwsbrief
Realisatie en onderhoud door Stenvers online, ontwerp door Julius Smit.