Specialist

Onbegrensde mogelijkheden
Wilt u die tuin die naadloos aansluit op uw interieur? Zoekt u een gebruikstuin waar de kinderen zich ongeremd kunnen uitleven? Of wilt u puur genieten van uw tuin en het onderhoud zoveel mogelijk beperken? U vindt bij ons het complete dienstenpakket van advies, ontwerp, aanleg, nazorg tot onderhoud.

Duurzaamheid in eigen tuin
Ook u kunt bewuster omgaan met uw leefomgeving. Wij brengen u graag op ideeën: hergebruik van materialen, opvang van regenwater, een sedumdak op uw huis, aanbouw of schuur. Ook denken wij bij de aanleg van uw tuin al na over een eventuele demontage in de toekomst, zonder onnodig afval. Vergroot op natuurlijke wijze de biodiversiteit in uw tuin door het aanplanten van specifieke beplanting die een diversiteit aan vlinders en vogels aantrekt.

Bewust materiaalgebruik
Door te kiezen voor de juiste tuinmaterialen is veel (milieu) winst te behalen. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van FSC-hout, milieuvriendelijke grondstoffen, organische meststoffen en het hergebruiken van bestaande materialen. Kies voor producten uit uw eigen regio in plaats van materialen van ver. Ook het toepassen van inheemse beplanting en die met EKO-keurmerk draagt bij aan een vitale omgeving. Door de juiste assortimentskeuze kunt u zelfs veel onderhoudswerkzaamheden voorkomen.

Starten met het vormgeven van uw tuinplannen?
Maak een afspraak, wij helpen u graag verder.

Neem contact op Aanmelden voor de nieuwsbrief
Realisatie en onderhoud door Stenvers online, ontwerp door Julius Smit.